Names Searched Right Now:
Page 27 of 45 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 37 ... LastLast
Results 131 to 135 of 222
  1. #131

    Cannot contribute/add to name pages anymore?

    Is it just me, or can I no longer find the function to add or edit the "Famous people named ___" and "Pop culture references for the name ___" on the name info pages?

  2. #133
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    1,553
    Sometimes (but not always) when I try to go to the second (or other beyond the first) page of a thread or a forum, it will say that the link is invalid (but often if I refresh the page it will then work).

  3. #135
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    California
    Posts
    1,594
    The 'New Posts' button doesn't appear on the mobile version of the site, or if the browser window isn't at full size.
    ~inside this teenberry's mind ~
    ~
    Vote on combo possibilities (updated 4/5/14)
    ~
    Slowly reconstructing
    ~
    ♀ ~ Adair ~ Cassia ~ Cecilia ~ Cordelia ~ Ivy ~ Kestrel ~ Lyra ~ Mary ~ Petra ~ Shira ~

    ♂ ~ Benjamin ~ Caspian ~ Finnian ~ Jack ~ Julian ~ Levi ~ Nathaniel ~ Ronan ~ Tristan ~

    ☺ ~ Cassia Jane ~ Cordelia Alice ~ Ivy Seraphina ~ Lyra Genevieve ~ Mary Valentina ~ Shira Beatrix ~
    ~ Jack Peregrine ~ Julian Hawthorne ~ Ronan Wilder ~


    Considering: ~ Finnegan ~ Lux ~

  4. #137
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    192
    New random problem. When I try to click on a forum it says invalid no forum specified. If I go back and click again then I can get to the forum. Its really weird.

  5. #139
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Northwestern US
    Posts
    204
    Quote Originally Posted by joviejane View Post
    New random problem. When I try to click on a forum it says invalid no forum specified. If I go back and click again then I can get to the forum. Its really weird.
    Exact same problem here. This is the warning I get ( just in case admins are actually looking at our problems, it might be helpful)

    "Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: unknown option bit(s) set at offset 0 in [path]/includes/class_friendly_url.php on line 653."
    It keeps doing it, very annoying

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •