Names Searched Right Now:
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    DC/Virginia
    Posts
    3,508

    Fun Technical Question

    How do you upload/post pictures to the forums? I'm finding it absolutely impossible.

    I hit "insert picture," the little window comes up, etc etc, but every time I hit "upload picture," even when I know the size and format are correct, I get an exclamation point symbol/error message. This happens whether I use the URL or Choose From Computer option, and regardless of what browser I use. Anyone else have this problem?
    g w e n

    Beatrix Odette Coraline Celia
    Jett Zephyr Prosper Emrys

    Viola Belphoebe Esmé Leocadia Cosima Vale Cleo Iphigenia
    Dash Apollo Madoc Orion Emmett Orlando Kieran August

    Sancia Blue ⋆ Saffron Emilia ⋆ Ada Chrysanthemum ⋆ Opal Isadora ⋆ Celia Belle ⋆ Mars Auberon
    v o t e

  2. #3
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Australia
    Posts
    3,979
    Yes, I had this problem, too! You have to upload your photos to a free photo sharing site. The one I use is postimage.org. Then you copy and paste the code onto your post and your picture should appear.
    ~ Proud mother of Violet Elizabeth Rose ~

    AUDREY – BEATRICE – CLARA – DAPHNE – JANE – SUSANNAH – URSULA – VIOLET
    ARTHUR – DARCY – EDWARD – FREDERICK – GEORGE – HENRY – JAMES – RUPERT

  3. #5
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    DC/Virginia
    Posts
    3,508
    That worked perfectly. Thanks so much!
    g w e n

    Beatrix Odette Coraline Celia
    Jett Zephyr Prosper Emrys

    Viola Belphoebe Esmé Leocadia Cosima Vale Cleo Iphigenia
    Dash Apollo Madoc Orion Emmett Orlando Kieran August

    Sancia Blue ⋆ Saffron Emilia ⋆ Ada Chrysanthemum ⋆ Opal Isadora ⋆ Celia Belle ⋆ Mars Auberon
    v o t e

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •